Sieraden maken

Je gaat samen met je vriendinnen en vrienden een mooi sieraad maken. Je mag een ketting maken met de mooiste kunststof kraaltjes. Ook zijn er glaskraaltjes. Maak een mix van kunststof en glaskraaltjes en maak de mooiste ketting of armband in de prachtigste kleuren.

Als je klaar bent met het maken van een ketting, mag je als er nog tijd over is een armbandje of een paar oorbellen maken. Maar je mag ook kiezen voor een sleutelhanger met kraaltjes. Illustratiefoto van de workshop

Materialen

We gebruiken tijdens dit feestje een combinatie van voornamelijk kunststof kralen en glaskralen. De kralen kunnen worden geregen aan gecoated metaaldraad. Er is ook veter of waxkoord.En verder kunnen er metalen kraaltjes worden gebruikt, staafjes en pailletjes.

Elk kind werkt met een kralenbord, waarop de kralen kunnen worden gelegd, voordat ze op een draad worden geregen. Zo kun je al zien hoe de ketting of armband eruit gaat zien. We leren jullie hoe je met een tangetje kunt werken om van kraaltjes een hangertje te maken.

Doelgroep

Dit feestje is voor meisjes én jongens. Ook jongens dragen tegenwoordig sieraden. Ze moeten er meestal wel wat stoerder uit zien.

Maar dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wij hebben ook stoere kralen.

Duur

Dit feestje duurt ca. 2 uur.

Kosten

De prijs voor deze kinderworkshop is € 95,00.

Er kunnen voor dit bedrag maximaal 8 kinderen deelnemen.

Voor elk kind meer wordt € 11,00 per kind berekend.

(leeftijd t/m 11 jaar),

De prijs voor een workshop voor kinderen in de leeftijd 12 t/m 15 jaar is € 120,00.

Er kunnen voor dit bedrag maximaal 8 kinderen deelnemen.

Voor elk kind meer wordt € 15,00 per kind berekend.

Het assortiment kralen wordt in dit geval aangepast en er wordt gebruik gemaakt van duurdere materialen dan bij een “gewoon” sieradenfeestje. Vanaf 16 jaar gelden de workshop prijzen.

Ga terug

Reacties zijn gesloten..